Mitä perheneuvonta on?

Perheneuvonta on voimavarojen ja uusien näkökulmien etsimistä parisuhteen ja perheen vaihtuvissa elämäntilanteissa. Voit hakeutua meille, kun jokin asia parisuhteessasi tai perheessäsi mietityttää sinua. Elämää vaikeuttavat asiat on hyvä nostaa esiin varhaisessa vaiheessa. Puhuminen usein käynnistää myönteisen muutoksen. Voit tulla meille myös, jos etsit välineitä seksuaalisuuden, uskottomuuden, väkivallan, riitelyn tai mustasukkaisuuden käsittelyyn tai vuorovaikutuksen parantamiseen.

Työmuotojamme ovat pari-, perhe- ja seksuaaliterapia sekä perheasiainsovittelu. Parisuhdeklinikalle voitte tulla peilaamaan parisuhdettanne muutaman käyntikerran ajan. Pidämme säännöllisesti ero- ja muita ryhmiä. Lisäksi käymme pitämässä alustuksia parisuhteen ja perheen hyvinvointiin liittyvistä teemoista. Keskustelukielenä voi olla myös englanti.

Toiminta-alueena on Lahden lisäksi Asikkala, Hartola, Heinola, Hollola, Hämeenkoski, Kuhmoinen, Kärkölä, Myrskylä, Nastola, Orimattila, Padasjoki, Pukkila ja Sysmä.

Palvelut ovat luottamuksellisia ja asiakkaalle maksuttomia. Palvelut koskevat myös kirkkoon kuulumattomia.

Miten perheneuvontaan pääsee?

Voit varata ajan Perheasiain neuvottelukeskukseen soittamalla numeroon 044 7191 535.
Puhelinpäivystys on maanantaisin ja keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 8-11. 
Puhelinpäivystys ajalla 13.11.2017 - 14.1.2018 maanataisin ja keskiviikoisin klo 8 - 11.